Vilkår og betingelser for bruk av nettside

av Spanialink

Spanialink har informasjon om Spania og spanske forhold som formål. Artiklene og meningene som blir ytret her utgjør forfatternes subjektive synspunkter. Artiklene på Spanialink må ikke brukes i stedet for å oppsøke respektive eksperter på det området som man skulle trenge hjelp til. Materialet på Spanialink bør ikke være retningsgivende for beslutninger for det temaet artikkelen handler om, spesielt med tanke på skattemessige, finansielle og juridiske emner.

Vi tar ikke noe ansvar for nøyaktigheten eller fullstendigheten i det materialet som legges ut på sidene, heller ikke om materialet på sidene våre er «utgått på dato». Kort sagt; Du godtar å benytte deg av internettsidene på Spanialink.com på egen risiko, og har forstått at Spanialink.com ikke kan stilles til ansvar for eventuelle feil, mangler og ukorrekte opplysninger som fremkommer på sidene.

Spanialink blir drevet av nordmenn i Spania på hobbybasis, og alle artikler, meninger og bilder er beskyttet under åndsverkloven og annen lovgivning. Det er ikke tillatt å kopiere gjentatt og systematisk deler av innholdet på nettsidene, og krenkelse av disse rettighetene kan medføre straff og erstatningsansvar.

Spanialink kan gi skriftlig samtykke til bruk av meninger og artikler og bilder kan benyttes mot honorar og skriftlig godkjennelse. Benytt kontakt-siden dersom dette skulle være interessant.

Denne nettsiden benytter Cookies Den er grei Les mer

Privacy & Cookies Policy