5
Golfreise til Spania
 

Spanialink Reise Spania tipps Bo i Spania Spania blogg Bilder fra Spania Spania link katalog Kontakt Spanialink Tipps en venn
 

Golf i Spania året rundt

Golf er en populær sport for nordmenn i Spania. Det er sosialt og hyggelig, samtidig som du holder deg i form.

Golf i Spania

Spania er det mest besøkte landet for nordmenn som spiller golf i utlandet, og mange kjøper seg en ferieleilighet strategisk plassert med tanke på lange behagelige golf-ferier om vinteren. Det går fint an å bruke internett for å søke etter informasjon om golfbaner i området du skal reise til eller eller allerede har kjøpt bolig. Du kan til og med gjøre green-fee bookingen på forhånd, noe som sparer deg for mye bryderi når du kommer ned.

En rekke reisearrangører har spesialisert seg på golfreiser, og for de som velger Spania har man et mangfold å velge mellom. Det å kjøpe en ferdig golfpakke, kan være et godt alternativ, spesiellt dersom det er første gangen man reiser nedover for å spile. Ellers går det fint an å sette sammen sin egen pakke, bestille fly, hotell og green-fee på forhånd.

Det mest populære området for golfspillende nordmenn er ikke overraskende områdene rundt Marbella på Solkysten. I tillegg er Costa Blanca, Costa Brava, Tenerife og Kanariøyene populære golf-destinasjoner.

Dersom noen ønsker å dele sine Golf-erfaringer fra Spania, send oss gjerne en mail, slik at vi kan publisere dine anbefalinger.

Noen linker til Golf i Spania:

Miraflores Golf Academy
Golfbane i Malaga
www.costasol.net/golf/miraflores/

GranCanariaGolf.com
Gran Canaria Golf
http://www.grancanariagolf.com/

TheWholeinOne
Golfeiendommer i Spania
http://www.theholeinone.com/

GolfService
Tilbyr booking av 41 baner langs Solkysten
http://www.golf-service.com/

Finn flere ressurser til golf i Spania i Spanialink-Katalogen

Se også oversikten over internasjonale Golf-linker under Dmoz-katalogen

Se også våre sider med ulike Kart over Spania:

kart

 

fly barajas
Tar toget for lang tid? Sjekk sidene for flyreiser i og til Spania

Bestille leiebil fra flyplassen

fly of lei bil

Dersom du skal sy sammen turen på egen hånd, kan det helt klart lønne seg å bestille leiebil god tid i forveien. Det fungerer på samme måte som med fly - er du tidlig ute får du billige priser. Dersom du kommer på flyplassen i Spania uten å ha bestillt kan det bli veldig dyrt eller svært vanskelig å få noe i høysesongen. Husk også at kjørekulturen er helt anderledes enn i Norge, og at det lønner seg å ta det med ro. Les mer om Leiebil i Spania.

Videre med tog etter landing?

tog fra flyplassen

Se Spanialinks tog-informasjon

 

Tilbake til hovedsiden

Spania

 

 

2006 - Spanialink