5

 

Språkskoler i Spania
 

Spanialink Reise Spania tipps Bo i Spania Spania blogg Bilder fra Spania Spania link katalog Kontakt Spanialink Tipps en venn

To gode språkskoler i Madrid

Det blir stadig mer populært å lære seg spansk, og det mest naturlige valget dersom man ønsker å ta et spansk språkkurs i utlandet er Spania. Det finnes et mylder av språkskoler å velge mellom, med varierende tilbud og priser.

Språkreiser

Mange tilbyr en ”full pakke” hvor opphold, ekskursjoner, leksjoner etc. er inkludert. Som regel får man hva man betaler for, men husk at du generellt må betale mer for husleien dersom du lar språkskolen ordne oppholdet for deg. På den annen side, kan det også være risikofyllt å lete etter leilighet på egen hånd. Les mer om dette her.

CEE Idiomas

Tilbyr Spanskundervisning, hjelp til å finne bosted, ekskursjoner og henting på flyplassen. På hjemmesidene ligger prisene på tilgjengelig, og når det gjelder undervisningen har de noen av de laveste prisene i Madrid. Kvaliteten på lærerne er høy og de fleste har universitetsutdannelse. Selve lokalene ligger 1 minutt unna Puerta del Sol, som regnes som hjertet i Madrid. Lokalene er dog noe nedslitte og antallet elever i klassen kan variere fra kun tre-fire personer til over 10. For en mer personlig lærestilanbefales Carpe Diem, se nedenfor.

http://www.cee-idiomas.com/

 

Carpe Diem

En populær språksole benyttet av mange norske språkstudenter. Ligger i en sidegate til hovedgaten Gran Viao i et populært distrikt for ungdom som kalles Chueca. For de unge trendy som ikke er redd for alternativ stil og skeive steder kan dette være midt i blinken. Skolen skal etter sigende også ha noen veldig hyggelige lærerinner. I tillegg til undervisning kan de også å ordne losji.

http://www.carpemadrid.com/

 

Don Quijote

kultur spania
Bo som en ekte ridder på et spansk slott! Les om Paradores

Språkreiser

Språkskoler i Spania

Reisehåndbøker til Spania

spania guide

bankkonto spania

Bilder fra Spania

Linker

kart
Finn kart over Spania

Videre med tog etter landing?

tog fra flyplassen

Se Spanialinks tog-informasjon

Tilbake til hovedsiden

 

 

© 2006 - Spanialink