Kontakt
 

Kontakt Spanialink

 

Spania som feriemål er et vidt tema. Det samme gjelder for de som velger å bosette seg her. Det er ikke mulig dekke allt fra A til Å, men vi som jobber med Spanialink håper den kan være nyttig for mange, og kanskje kan gi tips som kan føre til nye reiseopplevelser og erfaringer. Hovedområdene er ferie, hoteller, flyreiser og tipps for fastboende nordmenn i Spania.

Vi forsøker å ikke gå alltfor dypt inn i materien, og prøver i stedet å gi en lettfattelig oversikt over en rekke temaer, hvor man deretter kan velge å klikke videre og finne mer ut på egen hånd dersom det har vekket interesse. Dette er ingen "lokalavis" for solkysten eller Costa Blanca, og vi forsøker å være objektive i forhold til de ulike områdene i Spania, også med vekt på byferie vs. strandferie.

Spanialink er hovedsakelig en ikke-komersiell side, og blir laget av frittstående hobbyskribenter og foto/webdesignere. Den er ikke tilknyttet noe finanskonsern, eiendomsmegler eller annen virksomhet som kan gjøre at den på noen måte kommer i en dobbeltrolle. Vi velger fullstendig fritt hva det skrives om, og er en 100% uavhengig publikasjon. Les også vilkårene våre.

Send oss gjerne en e-post dersom du har spørsmål angående mulige vinklinger, eller har ønske om å sette inn en annonse. Send også gjerne kommentarer til artikler eller tipps om feil eller mangler. Dersom du sitter på en god reiseskildring som du har lyst til å dele med andre, eller vil skrive om - gi oss beskjed så skal vi gjøre vårt beste for å publisere den.

Type henvendelse:
Beskrivelse:
Navn:
Din web-side:
E-mail Addresse:

Free email forms

Likte du siden ? Klikk på boksen under dersom du vil støtte det videre arbeidet og kostnadene for å drive Spanialink.com.

Tipps en venn om Spanialink!

Din E-mail:
Din venns E-mail:

 

 

Bo i Spania:
Konto i Spania
Offshore banker
Investeringer
Eiendom
Skatt
Pensjon
Helseforsikring
Velge hvilken?
Registrering
Internett i Spania
ADSL
Mobiltelefon
Spania-tips:
Flybilletter
Leiebil
Overnatting
Strendene
Topp syv
Sikker reise
Golf i Spania
På togtur
Reisemål:
Madrid
Valencia
Barcelona
Toledo
Mat og Vin :
Spanske viner
Spansk på menyen
Ingredienser
Frukt og Grønnt
Oppskrifter
Språk og kultur:
Don Quijote

Spansk Språk

Språkskoler
Leie leilighet

Spania

Linker

Nyheter

Foto

Spanialink Hjem Spania reise Spania tipps Spania opphold Blogg Katalogen Tipps en venn