Spania-tips:
Flybilletter
Leiebil
Overnatting
Strendene
Topp syv
Sikker reise
Golf i Spania
På togtur
Reisemål:
Madrid
Valencia
Barcelona
Toledo
Mat og Vin :
Spanske viner
Spansk på menyen
Ingredienser
Frukt og Grønnt
Oppskrifter
Språk og kultur:
Don Quijote

Spansk Språk

Språkskoler
Leie leilighet

Spanialink - Vilkår

Spanialink har informasjon om Spania og spanske forhold som formål. Artiklene og meningene som blir ytret her utgjør forfatternes subjektive synspunk. Artiklene på Spanialink må ikke brukes i stedet for å oppsøke respektive eksperter på det området som man skulle trenge hjelp til. Materialet på Spanialink bør ikke være retningsgivende for beslutninger for det temaet artikkelen handler om, spesiellt med tanke på skattemessige, finansielle og juridiske emner. Vi tar ikke noe ansvar for nøyaktigheten eller fullstendigheten i det materialet som legges ut på sidene, heller ikke om materialet på sidene våre er "utgått på dato". Kort sagt; Du godtar å benytte deg av internettsidene på Spanialink.com på egen risiko, og har forstått at Spanialink.com ikke kan stilles til ansvar for eventuelle feil, manger og ukorrekte opplysninger som fremkommer på sidene.

Spanialink blir drevet av nordmenn i Spania på hobbybasis, og alle artikler, meninger og bilder er beskyttet under åndsverkloven og annen lovgivning. Det er ikke tillatt å kopiere gjentatt og systematisk deler av innholdet på nettsidene, og krenkelse av disse rettighetene kan medføre straff og erstatningsansvar.

Spanialink kan gi skriftlig samtykke til bruk av meninger og artikler og bilder kan benyttes mot honnorar og skriftlig godkjennelse. Benytt kontakt-siden dersom dette skulle være interessant.

 

 

Tipps en venn om Spanialink!

Din E-mail:
Din venns E-mail:

 

 

 

Bo i Spania:
Konto i Spania
Offshore banker
Investeringer
Eiendom
Skatt
Pensjon
Helseforsikring
Velge hvilken?
Registrering
Internett i Spania
ADSL
Mobiltelefon

                                                           © 2005 - Spanialink.com - vilkår

Spanialink Hjem Spania reise Spania tipps Spania opphold Blogg Katalogen Tipps en venn